Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Et kriisist saaks peoaeg

  Tänases Firmapeo erilehes käib mitmes artiklis läbi mõte, et "pidu peo pärast" aeg on kriisiga möödas. Iga kulutatud sent peaks midagi tagasi tooma ja mõtet kandma.
  Äripäev soovitab teenuseostjail siin veelgi kaugemale minna - kulutatu tagasiteenimisele lisaks tasub peo või kampaania korraldajaga otsida viis kasvuks, turuosa juurde lõikamisele või konkurendilt kliendi ülelöömiseks.
  Kriis tõi nimelt ettevõtlusse kohati mulje, et igal pool ja kõigil on halvasti, käibed kaovad, pankrotid tulevad, usaldus kahanes. Ometi see nii ei olnud ega ole. Ka paljukannatanud ehitus- ja kinnisvaraturul on firmasid, kes on konkurentidest paremas seisus ja klientidele olemas, täites võetuid kohustusi.
  Kehv aeg ongi neile hea see enda kasuks pöörata - silmatorkav reklaamikampaania või kõneainet tekitav suur pidu. Ühelt poolt on see avalik mainekujundus, teisalt kinnitus klientidele-koostööpartneritele, et ollakse tugevad ja saadakse tugevamaks.
  Näiteks Uus Maa alustas kuu aega tagasi valimisreklaami meenutavate plakatitega kampaaniat, Volkswageni esimene pääsuke autokampaaniaks jäi silma paari nädala tagant.
  Aga pidutsemine? See pole siiski kadunud. Seltskondlik inimene peab sellest endiselt lugu ning leidlik leiab ka kasina rahakotiga ajal võimaluse lõõgastumiseks. Firma rahakott võib küll vastumeelsemalt selleks avaneda, kuid päris ära ettevõtmist siiski ei jäeta.
  Näiteks on igas kollektiivis keegi harrastuslik kokandushuviline, kes meeleldi, kolleegide innustusel ja toetusel-õhutusel oma oskusi teistelegi näitab ja peolauda katta aitab. Et läbu asemel miskit harivamat hoopis?
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Leslie Leino: on aeg hämarate Hiina ettevõtete taust läbi valgustada
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Nüüd, mil Hiina võrguplatvormid on tulemüürile vaatamata rahvusvaheliselt kättesaadavad, saab lõpuks teha väga täpseid sissevaateid nende tausta, kirjutab Tallinna Ülikooli Aasia uuringute teadur Leslie Leino.
Pangaaktsiad tirisid Balti börsiindeksi miinusesse
Täna enimkaubeldud aktsiate LHV ja Šiauliu Bankase taandumine viis 1,23 protsendiga miinusesse ka Balti koondindeksi Balti Benchmark.
Täna enimkaubeldud aktsiate LHV ja Šiauliu Bankase taandumine viis 1,23 protsendiga miinusesse ka Balti koondindeksi Balti Benchmark.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Europol vahistas üle 130 lastega kaubitseja
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Europoli koordineeritud ulatuslikul operatsioonil vahistasid 22 Euroopa riigi ja Interpoli korrakaitsjad 130 lastega kaubitsejat ja tuvastasid 60 uut kahtlusalust.
Järjekordne krüptofirma seisatas raha väljamaksed
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.
Singapuri krüptofirma Vauld peatas väljamaksed oma platvormil ja palkas nõuandjad hindama oma tulevikuväljavaateid restruktureerimisest teiste firmadega liitumiseni.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.