• Jaga lugu:

  Täna selguvad aasta põllumees ja oivaline ajakirjanik

  Täna kuulutatakse välja nii aasta põllumees kui ka oivalise ajakirjanduse preemia saajad.

  Aasta põllumehe kandidaadid on Madis Ajaots ja Ants Einola Tartumaalt, soomlane Arto Auer, Tanel Bulitko tõuloomakasvatajate ühistust, Hannes Isand Pärnumaalt, Tõnu Kaptein Hiiumaalt, Liia Sooäär ja Kaido Kirst Saaremaalt, Vello Konsap ja Avo Kruusla Põlvamaalt, Hans Kruusamägi Lääne-Virumaalt, Valentin Kütt Raplamaalt, Meelis Marmor ja Riho Pruuli Jõgevamaalt, Rein Riga Harjumaalt, Toomas Uusmaa Järvamaalt, Edda Vahtramäe Valgamaalt ja Arvo Veidenberg Viljandimaalt.
  Aasta põllumees 2010 selgub Riigikogu konverentsisaalis orienteeruvalt kell 15.25. Konkursil osaleb 18 põllumeest 12 maakonnast. Tiitlivõitja saab konkursi korraldajatelt Maalehelt ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojalt auhinnaks ajaloolise "Külvaja" kuju vähendatud koopia. Swedbank annab võitjale üle sihtotstarbelise koolitustoetuse 30 000 krooni. Eripreemia kõige innovaatilisemale põllumehele on välja pannud Eesti Maaülikool.
  Oivalise ajakirjanduse aastapreemia antakse kätte kell 12 Viru Keskuse raamatukaupluses Rahva Raamat. Hans H Luige rahastatud preemiale kandideerivad Kadri Ibrus sotsiaaltemaatika järjepideva kajastamise eest, Vladimir Fridlyand Artic Sea kaaperdamise temaatika analüüsiga, Mart Jesse pensionisüsteemi asjatundliku käsitlemise pärast, Rein Sikk viieeuroste rahasedelite sularahaautomaatidesse toomise temaatika püstitamise eest, Daniel Vaarik vabadussamba ehitamisel tekkinud sekelduste analüüsiga blogis Memokraat ja NO99 teater Ühtse Eesti Suurkoguga.
  Preemia žüriisse kuulusid Mihkel Kaevats, Natalja Kitam, Kristina Mänd, Mart Raudsaar (esimees) ja Raimo Ülavere. Oivalise ajakirjaniku preemia suurus on 100 000 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
BP teenis suure kasumi ning maksab kopsakat dividendi
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Suurbritannia naftafirma BP suurendas dividende ning aktsiate tagasioste, samuti suudeti teises kvartalis teenida oodatust rohkem kasumit, mis pani aktsia kiiresti tõusma, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.