• Jaga lugu:

  Õhus oli võimaluste lõhna

  "Unistajaid on palju, igaüks unistab vahel, aga neid, kes midagi ka ära teevad, on vähem," märkis ettevõtja Rain Lõhmus hommikuses juturingis, kus arutleti teemal unistused ja investeeringud. Uudistavaid nägusid kõndis vaatamata pühapäevasele päevale Nokia kontserdimajas ringi päris palju. Noored tulevased investeerimishaid üritasid ässade kõrval seistes midagigi õhust haarata, et õigeid investeerimisotsuseid langetada ja raharattad käima lükata. Õhus oli tunda võimaluste lõhna.
  Unistav hommikumeeleolu muutus veidi reaalsemaks aga ettevõtjatega suheldes. "Kui ettevõte, millesse investeerida, hakkab kohe ka raha tagasi tooma - selline võiks olla kõigi jaoks unistuste investeering," märkis Arco Vara juht Lembit Tampere.
  Lõhmuse sõnul on tema käest käidud ikka oma unistustele või projektidele raha küsimas. "Investeerimine pole minu jaoks seotud unistustega. Loomeprotsessis on unistamine tähtis hetk. Eesmärgid peavad olema, suured eesmärgid firma arendamises näiteks. Aga kui sa paigutad lihtsalt raha, siis peab olema realist," rääkis Lõhmus, kes soovitas tulevastel investoritel teha pigem ühte asja, milles ollakse hea.
  Populaarsed olid ka õhtused börsiettevõtete juhtide kiirettekanded, miks tasub just nende ettevõttesse investeerida.
  Autor: Kaisa Tahlfeld
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Ükssarviku emissioonis osalen ikka
Kes oleks arvanud, et elu Tallinna börsil niivõrd põnev saab olla? Kohalike pangaaktsiate hinnad hüppavad ning ees on oodata kaht uut rahakaasamist: raha küsivad värske ükssarvik LHV Group ning Tallink, millest esimese otsa nüüd vaatangi.
Kes oleks arvanud, et elu Tallinna börsil niivõrd põnev saab olla? Kohalike pangaaktsiate hinnad hüppavad ning ees on oodata kaht uut rahakaasamist: raha küsivad värske ükssarvik LHV Group ning Tallink, millest esimese otsa nüüd vaatangi.
Umbusklikud parteid tantsivad ümber Soomere
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Kumbki koalitsioonierakond ega ka sotsid ei taha astuda Tarmo Soomere presidendikandidatuuri osas esimest otsustavat sammu. Seda ei tehtud ka tänasel parteijuhtide nõupidamisel.
Elister OÜ lahendus muudab Viljandi Aken ja Uks ümbruses õhu 85% puhtamaks
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.
Elister OÜ paigaldas puitu töötleva ettevõtte Viljandi Aken ja Uks tootmishoonesse automaatse aktiivsöel põhineva ventilatsioonilahenduse, mis aitab ettevõttel tõsta tootlikkust, täites samal ajal keskkonnanorme ning hoides tööstust ümbritseva õhu varasemast 85% võrra puhtamana. Testimisel saavutati õhupuhtuse näitajaks koguni 99,8%.