• Jaga lugu:

  Börs: Wall Street on ebakindel

  Täna avaldatud börsiettevõtete kvartaliaruanded on investoritele valmistanud nii rõõmu kui kurbust. Ebakindlust lisab veelgi värske tarbijausaldusindeks, mille vähene kasv oli paljudele pettumuseks.

  Ühendriikide aktsiaturud kõikusid kaotuste ja võitude vahel kuna tänased kvartaliaruanded on vastakad. USA üks suurimaid terasetootjaid U.S. Steel üllatas täna oodatust madalama kolme kuu kasumiga, mille peale aktsia hind kukkus enam kui 3,8 protsenti. Pettumust valmistas ka Texas Instruments, kes alandas oodatavat neljanda kvartali müügitulemust, põhjendades seda väheneva huviga elektroonikatoodete vastu.
  Tänane positiivne uudis tulev aga Fordilt, kes lõi täna uue rekordi. Nimelt on tänavune kolmas kvartal ettevõtte jaoks edukaim kogu oma 107 aastase tööperioodi vältel. Firma teenis kasumit enam kui 1,7 miljardit dollarit. Aktsia hind oli lõunaks eilse sulgemishinnaga võrreldes tõusnud 1,91 protsenti
  Aktsiate kõikumisega ühinesid päeva esimeses pooles ka kuld ja nafta, kuid lõunaks suutis väärismetall kaotatu tagasi teha, nafta jäi siiski 0,27 protsenti miinusesse.
  Peamises aktsiaindeksid olid kergelt plussis, Dow Jones +0,09, Nasdaq +0,46 ja S&P koondindeks +0,06.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Nädala raadiohitid: edukate naiste õppetunnid ja muudatused ühisrahastuses
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.
Eestis paljude investorite seas menukad ühisrahastusportaalid peavad selle aasta novembriks oma tegevust põhjalikult muutma. Äripäeva raadio selle nädala ühest kõige kuulatumast saatest saab teada, mis muutusi ühisrahastusportaale ees ootab ja kuidas need muudatused turgu mõjutavad.