• Jaga lugu:

  Ivo Rull: ärinime suund on Nord

  Sõitsin läbi Tallinna südalinna Viimsisse. Möödusin Nordic Hotelist ja Norde Centrumist, Nordea ja Nordeconi peamajast ning nägin Pirita tee ehitusel Nordline silti, kirjutas suhtekorraldusfirma Rull&Rumm juhataja Ivo Rull.

  „Jõudsin järeldusele, et kui kakskümmend aastat tagasi pidi kõva firma nimi algama seitsmel juhul kümnest liitega Est, siis uue sajandi hitiks on liita oma ärinime ette Nord,“ leiab Rull ning märgib, et ilmselt pürgivad tänased ettevõtjad Nord-nimekujudega Skandinaaviasse.
  „Jättes kõrvale uute omanike korporatiivsed ambitsioonid (Hansapank Swedbankiks, Ühispank SEBks), on ärijuhid ka vabatahtlikult hakanud loobuma Eesti identiteedist. Nii muudeti Eesti Telefon Elioniks, Eesti Energia Põhivõrk Eleringiks ja Eesti Ehitus Nordeconiks,“ kirjutas Rull, lisades, et Eestimaisust rõhutav äriettevõte olla pole enam uhke ja hää.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
KredExi endine juht Lehar Kütt liitus Coop Pangaga
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.
KredExi endine juhatuse esimees Lehar Kütt töötab tänasest Coop Pangas, kus ta vastutab äriklientide finantseerimise äriliini juhtimise eest, teatas ettevõte.