• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Andres Haamer: asjalikud said töö

  17 protsendiline töötute vähenemine on murranguline, kuid kaldun arvama, et ametisse said töötutest kõige asjalikumad, sõnas Overall nõukogu esimees Andres Haamer.

  Haamer rääkis, tööpuudust ei tohiks üldse olemas olla, sest elatist võib teenida sõna otseses mõttes tänaval. „Ma ei ole kohanud, et tööpuudus oleks kuskil, mõnele tööle visatakse ninaga - ega ei taheta ju tänavat pühkida,“ ütles Haamer. 
  Haameri sõnul sõltub iga inimese tööl olemine enamasti tema enda töökusest ja tahtmisest. „Asjalikud inimesed, kes tahavad teha tööd ja kellel on ideed, need inimesed ka töö leiavad,“ lisas Haamer. 
  Haameri teada otsib palju ettevõtjaid töötajaid, kuid valikuvõimalus on vähe. „Kui mõnes maakonnas otsid inimesi tööle, siis nad ei tule. Ma ei oskagi öelda, mille pärast. Tõenäoliselt on neil lihtsam töötuse raha eest elada ja vahepeal kuskil mõni must ots teha, kui pingutada ja hakata kuskil töökohal tööle,“ ütles Haamer. 
   
  Autor: Katariina Krjutškova, Väinu Rozental
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.