• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna krediidireiting paranes

  Reitinguagentuur Moody's tõstis Tallinna linna krediidireitingu väljavaate negatiivsest stabiilseks, reiting kinnitati senisel tasemel A3.

  Raepressi teatel peegeldab krediidireitingu väljavaate paranemine reitinguagentuuri sõnul linna tulemuslikku eelarvepoliitikat majanduskriisi tingimustes.
  Tallinna eelarvepoliitika võimaldas 2009. aastal 10%-lise tulubaasi languse juures saavutada 2008. aastaga võrreldava tegevustulemi marginaali ning linna likviidsuspositsiooni 2010. aasta teises pooles märgatavalt tugevdada.
  Reitingu omistamisel on arvestatud ka üldise majanduskeskkonna stabiliseerumisega. Moody’se asepresident Massimo Visconti sõnul toetab linna krediidireitingu tasemel A3 püsimist jätkuv konservatiivne eelarvepoliitika ning mõõdukal tasemel püsiv otsene laenukoormus.
  Negatiivset mõju aga avaldavad tulubaasi paindlikkuse puudumine, eriti pea olematu omavalitsuslik maksustamisvõime ning samuti bilansivälistest ehk kaudsetest võlakohustustest tulenev mõju linnaeelarvele.
  Linnapea Edgar Savisaar tõdes, et viimased aastad ei ole olnud ühelegi Eesti omavalitsusüksusele kerged. Siiski on linnavalitsus püüdnud ka neil aastail leida võimalikult parimaid lahendusi, et tagada vajalike avalike teenuste kättesaadavus ja linna eelarvepoliitika jätkusuutlikkus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Tallinna Sadama kommertsjuht ostis 10 000 euro eest aktsiaid
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman ostis eelmisel nädalal enam kui 10 000 euro eest Tallinna Sadama aktsiaid, selgub finantsinspektsiooni andmetest.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.