Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Väärikas Estonian Air jäi kampaaniaga hätta

  "Kuna "toode" sai lihtsalt otsa, olime sunnitud kinkekaartide kampaania cherry.ee keskkonnas lõpetama enne selle algselt planeeritud tähtaega," ütles Estonian Airi Eesti turu turundusjuht Katrin Talvak. Järgmise aasta esimestel kuudel korraldame koos uue kampaania, lisas ta.
  Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu arvates ei tekita see kampaania pikemas perspektiivis olulist resonantsi. "Küll aga arvan, et kannatab oluliselt tavahinnaga toodete müük järgnevatel kuudel. Seda nii lennufirmas endas kui ka väiksemates reisibüroodes," kommenteeris ta turundusveebis Best Marketing.
  Rüütsalu sõnul müüdi selles kampaanias paljusid lende kõvasti alla omahinna ja kliendile on see muidugi meeltmööda.
  Batuudikeskus Skypark OÜ müüs novembris Cherry lehel plaanitud 700 vautšeri asemel 4463. "Kui kohe alguses limiiti ei määra ja seda summat kindlaks ei tee, mida oled nõus reklaamiks välja maksma, siis poole pealt on seda inetu teha," ütles ettevõtte juhatuse liige Alar Kajari.
  Cherry asutaja ja juht Priit Tomp kinnitas, et lennufirma oli ettevõtte siseselt kehtestanud piiri. "Estonian Air ei pidanud vajalikuks seda meile enne kampaania päeva teatada, kuna nad ei osanud kampaaniamüügile taolist edu oodata," lisas ta. Cherry marginaal vautšeri kohta oli tunduvalt väiksem kui tavaliselt, lisas Tomp.
  Uue meedia ettevõtte Velvet Digital Paper loovjuht Janno Siimar ei mõista Cherry käitumist, kus kohe näidati näpuga lennufirma peale ja hakati rääkima lepingutest. "Sellises olukorras oleks just Cherry pidanud seda olukorda ette nägema ja aitama koostööpartnerit," kommenteeris ta.
  Indrek Raudjalg kommunikatsioonibüroost Hamburg & Partnerid ütles, et tegu on inetu juhtumiga. "On fakt, et Estonian Airi turundusmeeskonna ja Cherry.ee vahel on olnud kampaania ettevalmistamisel mingi kommunikatsioonihäire," märkis ta.
  "Kui Cherry.ee portaali taktika on skandaali ära kasutades oma tuntust kasvatada, siis on see kahtlase väärtusega ettevõtmine," lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Poliitmuda lendab mis kole, aga tegelikult pole katki midagi
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue haigla ja raudtee rahastamisest taganemise otsust hinnates tuleb eristada kaht mõõdet – poliitilist ja sisulist, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Marek Kiisa nipid iduinvesteeringute valimiseks
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Riskikapitalifondi Nordic Ninja kaasasutaja Marek Kiisa rääkis InvesteerimisFestivalil, et idufirmade puhul on kõige tähtsam asutaja suutlikkus rasketes olukordades toime tulla ja vajaduse korral suunda muuta.
Neinar Seli: mul on praegu täpselt samasugune tunne nagu 2008. aastal
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Äripäeva Rikaste TOPi esiotsas figureeriv ja Eesti ärimaailma suurim otsustaja Neinar Seli soovitas praegu hoida kainet mõistust ja uskuda, et varsti läheb paremaks. “Tark ei torma, see aeg tuleb üle elada,” ütleb Seli.
Investeerimisplatvormi juht: rikkusest pole kasu, kui meil planeeti enam pole
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
“Kui me ühel hetkel oleme väga rikkad, aga meil pole enam planeeti, siis on sellest rikkusest väga vähe kasu,” ütles jätkusuutliku investeerimisplatvormi Grünfin juht ja asutaja Karin Nemec InvesteerimisFestivalil.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.