Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsil 19 aasta rekord

  USA aktsiaturud näitasid kolmapäeval stabiilset kasvu. Kuigi eile ei avaldatud ühtegi tähtsamat majandusnäitajat ja kauplemisaktiivsus oli madal, lõi suurimaid USA firmasid hõlmav S&P 500 indeks 19 aasta rekordi.

  Nimelt on S&P500 sel kuul 20 päevast tervelt 17 lõpetatud plussiga. Sellist ühtlast tõusu pole indeks näinud viimased üheksateist aastat. 
  „Investorid loodavad, et tarbimine on taas hoo sisse saanud. See tähendaks ka uusi töökohti ning ettevõtetele suuremat sissetulekut,” ütles Hennessy Fundi investor Frank Ingarra, „järgmine kvartal tuleb huvitav, kas pühadeaegne eufooria jätkub?”
  Nii nagu Euroopat, ründas ka Ühendriike pühade ajal lumetorm, mis sulges lennujaamu ning jättis paljud ostlejad paremaid ilmasid ootama. Uurimisfirma ShopperTrak täna avaldatud raporti kohaselt kaotasid jaemüüjad ilmade tõttu ligi miljard dollarit.
  Suurimad tõusjad olid täna Amazon +1,26 protsenti 183,37 dollarini, Yahoo 1,1 protsenti 16,61 dollarini ja Toyota +1,09 protsenti 79,1 dollarini. Enim kaotasid aktsiahinnas AIG -2,82 protsenti 57,27 dollarini, NIKE -1,23 protsenti 85,27 dollarini, Goldman Sachs -0,92 protsenti 167,63 dollarini.
  Kuld lõpetas päeva 0,41 protsenti kallimana 1412 dollarini. Toornafta tegi läbi 0,49 protsendise languse 91,04 dollarini.
  Peamised aktsiaindeksid tegid päeval tugeva tõusu, kuid viimasel tunnil rauges hoog täielikult, sulgemiseni jäid need siiski plussi Dow +0,09 protsenti 11585 punktini, Nasdaq +0,15 protsenti 2667 punktini ja S&P500 +0,1 protsenti 1260 punktini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Minu elu kõige nutusem poolaasta
Elasin just üle oma elu kõige halvema tootlusega esimese poolaasta börsil, kuid saan rahuoluga tõdeda: mu portfell on üsna kriisikindel.
Elasin just üle oma elu kõige halvema tootlusega esimese poolaasta börsil, kuid saan rahuoluga tõdeda: mu portfell on üsna kriisikindel.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Soomlastelt Mandatumi ostnud Invalda siseneb Eesti turule
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Tänavu Sampo panga Mandatum kindlustuse Balti äride ostust teatanud Leedu varahaldur Invalda alustab pärast lubade saamist tänasest kindlustusäri Eestis, Lätis ja Leedus.
Ikka jukerdav Ehitisregister takistab Kalevi staadioni kasutusloa saamist
Tallinnas asuv Kalevi staadion pole veel kasutusluba saanud, osaliselt on selles süüdi senimaani jupsiv Ehitisregister.
Tallinnas asuv Kalevi staadion pole veel kasutusluba saanud, osaliselt on selles süüdi senimaani jupsiv Ehitisregister.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.