Indrek Kald • 31. detsember 2010 kell 8:29

Eurodega on täidetud 70% sularahaautomaatidest

Täna kella 10.40 seisuga olid ASi G4S Eesti sularahavedajad jõudnud eurodega täita üle 70 protsendi Eesti sularahaautomaatidest.

Selleks ajaks olid uued rahatähed viidud 568 sularahaautomaati. "Sularahavedajad annavad oma parima, et kõik, kes soovivad tähistada uue aasta saabumist, võttes sularahaautomaadist tuliuue euro, seda ka teha saaksid. Hoiame töös kõiki sularahaveosõidukeid ning loodame lõpetada sularahaautomaatide eurodega täitmise plaanipäraselt täna õhtuks," ütles sularahadivisjoni direktor Veiko Vaher.

G4Si inkassaatorid alustasid sularahaautomaatide täitmist 30. detsembri õhtul. Iga automaat, milles kroonid on eurodega asendatud, jääb kuni uue aasta saabumiseni tarbijatele suletuks. Erandina väljastavad 31. detsembri hilisõhtuni kroone Sampo ja Nordea panga sularahaautomaadid.

Kuna sularaha väljavõtmine on aastavahetusel piiratud, soovitab G4S varuda mõistlikul määral sularaha, et tagada maksevõimekus ka neis olukordades, kus pangakaardiga tasumine pole võimalik.

G4S Eesti teenindab ligi 800 sularahaautomaati üle Eesti.

Hetkel kuum