Anne Oja • 2. jaanuar 2011 kell 12:29

Reform lubab valijaile kindlustunnet ja paremat elu

Reformierakond alustas täna riigikogu valimiste kampaaniat „Võid kindel olla“, kus kindlustunde ja parema elu põhilubajaks on euro Eestis käibele toonud peaminister Andrus Ansip.

Kampaania toimub erakonna teatel välimeedias, televisioonis ja internetis.

„Me kõik tahame, et palgad, pensionid ja peretoetused kasvaksid. On selge, et inimeste heaolu saab toetuda vaid tugevale majandusele ja stabiilsele kasvule. Selle saavutame, kui Eesti areng on kindlates ja kogenud kätes,“ kommenteeris Reformierakonna peasekretär Kristen Michal.

"Eesti inimesed võivad Reformierakonnale kindlad olla – oleme hoidnud riigi rahanduse korras, viinud majanduse uuele tõusule. Meile on ka järgmisel neljal aastal kõige tähtsam jätkata struktuurseid reforme majanduses, energeetikas, sotsiaal- ja haridusvaldkonnas, et tagada Põhjamaade kvaliteediga haridus ning stabiilne majanduskasv, mis võimaldab pakkuda heal tasemel avalikke teenuseid, turvalisust laiemalt ning tõsta pensione,“ lisas võimuerakonna peasekretär.

Reformierakonna valimisreklaamid on eetris alates 3. jaanuarist ja kõigi klippide läbiv sõnum on: „Kui majandus on kindlates kätes, läheb ka Sinu elu paremaks“.

 

Hetkel kuum