• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müües ära ignoreeri naist!

  Paljud müügimehed panevad täiega puusse, ignoreerides olulist otsustajat igas perekonnas - naist. Just naine on sageli see, kes ütleb lõpliku sõna ostude osas.
  Käisime kunagi eksnaisele autot valimas. Olime ühes autosalongis ja müügimees tegeles meiega. Auto tundus sobivat, hinna saime soodsamaks räägitud ja olin kindel, et selle auto me ostame. Paraku, salongist lahkudes ütles naine, et tema sellest kohast küll autot endale ei taha. Miks? Põhjus lihtne ja inimlik - müügimees ei pööranud kogu esitluse vältel kordagi talle tähelepanu! Ta tegi kogu esitluse minule!
  Rääkisime küll korduvalt, et auto ostame naisele, kuid ei, tema ei pööranud naisele mingit tähelepanu, ta ignoreeris naise küsimusi ja pidas ilmselt mind olulisemaks - ehk selleks, kes auto ju tegelikult ostab. Mina ei saanud sellel hetkel aru, et naine tunneb end kõrvalejäetuna ning olin ihu ja hingega asja juures, kuid tulemus oli see, et naine ütles: ei! tema ei taha sealt seda autot osta ja kõik!
  Miks müügimehed kipuvad naisi ignoreerima? "No mida need naised ka teavad? Ma räägin parem rahakoti tegeliku käsutajaga. Las see tšikk olla kaasas, peaasi, et ta mind esitluse tegemisel ei häiriks." Ilmselt selline mõttelaad, jah?
  Niisiis, müügimehed, kui te soovite saada müügiproffideks - pöörake naisele alati vähemalt 51protsenti tähelepanust! Ärge alahinnake õrnemat sugu, kuna, nagu öeldakse, et kui mees on perekonnas pea, siis naine on kael. Lisaks on see ka viisakas ja näitab respekti vastassugupoole suhtes.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.