EPLi peadirektori uus väljakutse on teater

Kadrin Karner 01. veebruar 2011, 10:45

Eesti Päevalehe peadirektori ja vastutava väljaandja Mihkel Reinsalu tähtajaline tööleping lõppes eile. Reinsalu ametis ei jätka vaid vaatab ringi uuel teatrisuunal.

„Praegu jätkan koolitajana, mida ma olen juba kaheksa aastat teinud, aga suund on laiemas pildis teater,“ vastas endine Eesti Päevalehe juht küsimusele, millised on tema plaanid edasiseks. Täpsemaid kokkuleppeid ja pakkumisi Reinsalul küll veel pole, kuid ta rääkis, et kuna õpib praegu näitekirjanikuks, siis teater on lihtsalt õpingute loogiline jätk.

Kas Eesti Päevalehes edasi jätkata ei tahtnud või ei olnud võimalik? „Jah, väga raske oleks kuidagi teistpidi minna. Liiga kaua juba oldud seal,“ ütles ta. Päevaleht seisab endise juhi sõnul aga tugevatel jalgadel. „Kõige hullem on eelmise aastaga möödas. On tehtud väga palju suuri otsuseid, mis sel aastal kindlasti vilja kannavad,“ selgitas ta.

Eesti Päevalehe juhatus jääb praegu kolmeliikmeliseks. Kas otsitakse ka Reinsalu asemele uus juht või mitte, seda ta täna öelda ei osanud. „Praegu ei ole uut juhti otsitud, aga see sõltub sellest, kuidas asjad edasi lähevad. Omanikud vaatavad uut olukorda teise pilguga ja teevad otsuseid. Aga võib ka jääda, et jääbki kolm liiget (juhatusse - toim)", arutles ta.

Ekspress Grupi juhatuse liige Gunnar Kobin ütles, et neil on töös mõte, kuidas Ekspress Grupi erinevate üksuste potentsiaali paremini ära kasutada. Kuni see mõte küpseb, uut juhatuse liiget tema sõnul ei palgata. "Ettevõttel on juhatus, kellest üks liige peab lihtsalt seniks juhatuse tööd koordineerima. Ma arvan, et nad saavad sellega hästi hakkama," oli ta optimistlik.

Eesti Päevalehe juhatusse kuuluvad praegu finantsdirektor Peeter Eomois, peatoimetaja Lea Larin ja Tarvo Ulejev.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. February 2011, 13:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing