Obama ootab Mubarakilt kiireid ja õigeid otsuseid

Silvia Kruusmaa 05. veebruar 2011, 13:45

USA president Barack Obama on tungivalt soovitanud Egiptuse presidendil Hosni Mubarakil teha õige otsus, et lõpetada nädalaid kestnud rahutused ning Obama kordas ka üleskutset korrakohaselt läbiviidud võimuüleminekule, mis algaks koheselt.

Obama siiski ei soovitanud Mubarakil otsesõnu tagasi astuda, vahendas BBC.

Egiptuse peaminister Ahmed Shafiq teatas, et presidendil poleks praktiline lahkuda, sest Mubarak ei kavatse uuesti kandideerida septembris toimuvatel valimistel, mis on sisuliselt võrdne tagasiastumisega.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. February 2011, 13:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing