Ilusa muusika meistriklass

Signe Sillasoo 11. veebruar 2011, 00:00

Eelmise aasta lõpus ilmunud Liisi Koiksoni kogumik "Ettepoole" on täis ilusat muusikat selle sõna kõige otsesemas tähenduses. Ilusad laulusõnad ühes kaunite meloodiliste viisidega paeluvad lauljanna viimase kauamängiva esimestest sekunditest peale. Küll mõnevõrra uudsemalt kui harjunud oleme, ent üldse mitte kehvasti.

Olgugi et heliloojate arv on suurem, kui tema eelmistel plaatidel "Järv" ja "Väikeste asjade võlu", loovad kõik üksteist laulu tugeva terviku. Ja kuidas teisiti saakski, kui suur osa lugusid on pärit bänditegijate endi sulest, sekka paar Jaan Tätte, Imre Sooääre, Rein Fuksi ja Ewert Sundja laulu.

Mõnus ja sulnis kuulamine nii mõtiskluste kui ka hubase kaminaõhtu taustaks. See on muusika, mis pakub midagi neile, kes armastavad lihtsust, siirust, puhtaid kõlasid ja hubasust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing