Leito: Päevaleht müüakse edasi

Katre Pilvinski 12. märts 2011, 17:16

Meediaanalüütiku Toomas Leito sõnul müüb Ekspress Grupp Päevalehe edasi Skandinaavia suurimale meediafirmale.

Leito kommenteeris Ekspress Grupi 100-protsendilise osaluse omandamist Eesti Päevalehes, et oli kuulda eelinfot selle kohta, et nii võiks minna. "Minu arvamus on selline, et see leht läheb edasi müügiks. Sahistatakse, et üle lahe suurimale meediafirmale," märkis ta.

"Teine võimalus on see, kui Ekspress Grupp leiab ise raha ja hakkab ise investeerima. Kui üks või teine võimalus teoks saab, mõjutab see ilmselt ka Päevalehte. Kuid ma arvan, et see ei ole väga kiire protsess. See ei ole selle kevade küsimus," märkis Leito.

Tema sõnul on seni olnud lehe majandamises selgelt aktiivsem pool Ekspress Grupp, Jaan Manitski oli ikka passiivne omanik ja investor. "Eks Manitski oli tüdinud pidevalt raha Päevalehte juurde panemast, otsustamise juures ta muidugi oli, aga mitte piisavalt. Ma arvan, et Manitski on piisavalt heas meeleolus," sõnas Leito.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2011, 22:24

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing