Alyona Stadnik • 28. märts 2011 kell 13:38

Ettevõtjad rahul uue valitsuse koosseisuga

Ettevõtjad hindavad valitsuse uut koosseisu heaks. Uued näod toovad värskust ja mõni neist on parem kui eelmine, leiavad nad.

Laeva Piim TÜH juhatuse liikme Mati Mölderi sõnul oli seda arvata, et praktiliselt midagi ei muutu. "Võib-olla haridusministri koha pealt  on olukord isegi parem kui enne. Midagi negatiivselt mul öelda ei ole," lausus Mölder.

"Uus valitsuse koosseis mulle meeldib. Kas ta on parem või halvem ei oska öelda,"  kommenteeris Keskkonnainvesteeringute Keskuse SA juhatuse liige Kalev Aun. Ta lisas, et praegu ei ole mitte midagi muutunud, peale selle, et on tehtud omapoolsed ettepanekud, kes võiksid ministriportfellid saada. "Uusi nägusid on ka tarvis, mis siin ikka halba on, annab värskust juurde," lausus Aun.

Lennuliiklusteeninduse AS juhatuse esimehe Tanel Rautitsi arvates on Reformierakonna põhjendused valitsusliikmete muutuste kohta natukene loogilisemad ja paremad kui need, mida IRL tegi. "Ma arvan, et need ministrid, kes hakkama said, oleksid võinud jätkata ja seda on üldjoontes Reformierakond ka tegi," lausus Rautits.

Muidu on kõik positiivne ja vaatame, kuidas asjad edasi lähevad, lisas ta. "Uute nägude puhul antakse 100 päeva aega. Nad võivad ka väga head olla, aga mina ei kujuta neid hetkel ministritena ette. Minu jaoks on see loteriiküsimus," sõnas Rautits.

Äripäev küsis täna ettevõtete juhtidelt, kas nende arvates on uus valitsuse koosseis parem kui eelmine.

 

 

Hetkel kuum