Reformil ministrinimed paigas

Alyona Stadnik 23. märts 2011, 19:17

Reformiarekonna peasekretäri Kristen Michali sõnul on ministrinimed paigas ning laupäeval arutatakse koalitsioonilepingut.

„Andrus Ansip on peaminister, Urmas Paet on välisminister, Hanno Pevkur sotsiaalminister, Jürgen Ligi rahandusminister, Rein Lang on kultuuriministri kandidaat, justiitsministri kandidaat Kristen Michal, keskkonnaministri kandidaadiks senine riigikogu aseesimees Keit Pentus, riigikogu aseesimehe kandidaat on Laine Jänes,“ kinnitas Reformierakonna peasekretär Kristen Michal.

Reformierakonna juhatus leidis, et senisest keskkonnaministrist Jaanus Tamkivist võiks saada riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees. Reformierakonna fraktsiooni aseesimeeste kandidaatideks kinnitas juhatus Remo Holsmeri ja Valdo Randpere, lisas Michal.

"Need on kandidaadid ja juhatus kinnitas erakonna volikogu, kes vaatab üle koalitsioonilepingu teksti. Laupäeval kell 15.00 langetame otsuse, kas kiidame heaks või soovime läbirääkimisi alustada," lausus Michal.

Michal arvas, et koalitsioonileping sõlmitakse alles siis, kui riigikogu kokku tuleb. "Tava on alati, et kõik riigikogu liikmed, kes ametisse asuvad, kirjutavad lepingule alla," täpsustas ta.

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. March 2011, 09:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing