G4Si rahavedaja tõrjus rünnaku tulirelva kasutamata

Indrek Kald 30. märts 2011, 12:51

Eile õhtul ründas tundmatu meesterahvas Pärnus töökohustusi täitnud G4Si rahavedajat. Inkassaator tõrjus rünnaku tulirelva kasutamata ning kallaletungija põgenes.

Kell 21.38 lõi Pärnus Riia maanteel tundmatu meesisik töökohustusi täitnud G4Si inkassaatorit seljatagant raudtoruga. Rahavedaja tõrjus rünnaku, varjatud näoga kallaletungija põgenes. Traumapunktis tuvastati inkassaatoril näo piirkonnas kerge põrutus.

ASi G4S Eesti sularahadivisjoni direktori Veiko Vaheri sõnul on tegemist erakordse juhtumiga. "Viimase 12 aasta jooksul pole toimunud ühtegi rünnakut G4Si rahavedajatele. Antud olukorra lahendas meie rahavedaja relva kasutamata ning raha jäi puutumata. Rahavedajad on läbinud vastava koolituse ning relvastatud," ütles ta. "Teeme igakülgset koostööd politseiga ning usun, et õige pea saadakse kurjategija kätte," lisas Vaher.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. April 2011, 10:49
Otsi:

Ava täpsem otsing