Ajakirjanik: dopingust kirjutamine lõi õhu puhtamaks

Kaisa Gabral 08. aprill 2011, 08:53

Andrus Veerpalu dopingukahtlustuse avalikkuse ette toomine lõi spekulatsioonidest paksu õhu puhtamaks, leiab Postimehe sporditoimetuse juhataja Peep Pahv.

"Miks oli vaja kirjutada? Oli vaja kirjutada sellepärast, et informatsioon oli olemas, oli kindel, et informatsioon on tõene, ja samas tundus, et see info on Eestis ka päris kõvasti laiali läinud. Kuigi suusaliidu juhid on väitnud, et see ring oli väga väike, kes seda teadis, siis vähemalt spordiringkondades levis see jutt juba jupp aega ja tegelikult oli see lugu valmis juba paar nädalat enne selle ilmumist," vahendas ERRi veebisait ERR-i raadiouudiseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. April 2011, 08:53
Otsi:

Ava täpsem otsing