Katariina Krjutškova • 14. aprill 2011 kell 13:07

"Keegi ei keela ju turistiklassis lennata"

Hääletamised lepitakse kokku poliitilises fraktsioonis ja kolleegide ettepanek taolises sõnastuse polnud põhjendatud, selgitas europarlamendi saadik Ivari Padar, miks hääletas äriklassis lendamise keelustamise vastu.

Euroopa parlament lükkas tagasi suure häälteenamusega ettepaneku, et parlamendisaadikud ja ametnikud tohiksid alla neljatunnistel lendudel kasutada vaid turistiklassi.

"Lisaks keegi ei keela ju ka praegu turistiklassis lennata. Lendan pidevalt ja segiläbi mõlemas: nii tava- kui ka äriklassis," sõnas Padar.

Parlamendi ettepanek taganuks kuni 20 miljoni eurose kokkuhoiu aastas. Padar ütles, et ta pole põhimõtteliselt kärpimise vastu, kui ettepanekud on mõistlikud. "Kõik mõistlikud kokkuhoiud on teretulnud," lisas ta.

 

Hetkel kuum