Kadrin Karner • 26. aprill 2011 kell 13:09

Nõmme linnaosa vanemaks võib saada turvakeskuse juht

Keskerakonna Tallinna Nõukogu esitas Nõmme linnaosavanema kandidaadiks Erki Korbi, kes on viimased 10 aastat töötanud Tallinna Laste Turvakeskuse juhatajana.

„Mul on väga hea meel sellise pakkumise üle ning olen andnud nõusoleku oma kandidatuuri esitamiseks,” ütles Erki Korp. „Kindlasti on tegemist äärmiselt suure väljakutsega, kuid tunnen end selleks täiesti valmis olevat.”

Korpi sõnul on tema kauaaegne töö sotsiaalvaldkonnas olnud tulemuslik ning saavutused on piisavad, et võiks ametialaselt edasi liikuda. „Loomulikult polnud otsustamine lihtne, olen praeguse tööga väga kokku kasvanud ning pidin pikalt vaagima uue ameti võimalikke plusse ja miinuseid.”

Alates 2005. aastast on Erki Korp Kristiine linnaosa halduskogu liige, 2005-2009 oli ta Kristiine sotsiaalkomisjoni esimees ning alates 2009. aastast Kristiine linnaosa Linnaehituse- ja kujunduse komisjoni esimees.

Erki Korp on 2000. aastast sotsiaaltöö teadusmagister ning käesoleva aasta detsembrikuus kaitseb Korp sotsiaalteadustes oma doktoritööd.

Hetkel kuum