Skype ja Microsoft kokku ei koli

Kaisa Gabral 15. mai 2011, 11:22

Skype ja Microsofti töötajad peavad veel pikka aega erinevatesse kontoritesse tööl käima, tõdesid nende ettevõtete juhid laupäevases Kuku raadio saates Restart.

Sel nädalal kinnitas Microsoft, et kavatseb osta 8,5 miljardi dollari eest ära Eestis välja arendatud tarkvaraettevõtte Skype. Eesti riigi eelarvest suurema summa paigutamise tagamaid avasid KUKU raadio stuudios saates Restart Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi ja Microsoft Eesti tegevjuht Rain Laane. Mehed tõdesid, et Skype jääb eraldiseisvaks ettevõtteks veel pikaks ajaks. Samuti ei ole põhjust oletada, et Skype arendus Eestist ära viiakse.
 
Telefonitsi osales saates majandusminister Juhan Parts, kes samuti ei muretsenud, et 450 töökohad nüüd riigist lahkuvad. Siiski arvas minister, et igaks juhuks tuleb tal Microsofti juhi Steve Ballmeriga lähemalt tuttavaks saada.
 
Saatesse kaasatud investeerimisspetsialistid tõdesid, et hind 8,5 miljardit dollarit ei olnud Skype eest mitte liiga kõrge vaid enam-vähem õige hind, arvestades ettevõtte ülisuurt kasutajabaasi ning kaubamärgi tuntust.
 
Restart on KUKU raadios esituv IT-äri saade, mis on eetris igal laupäeval kell 16. Saade on suunatud otsustajatele, kellele IT-äri korda läheb. Saadet juhivad investor IT-ettevõtja ning riigikogu liige Andrei Korobeinik ja internetiturunduse spetsialist Henrik Aavik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. May 2011, 11:22
Otsi:

Ava täpsem otsing