• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ballmer Eestis

  Maikuus esmakordselt Eestit külastanud Microsofti juht Steve Ballmer saabus kolmapäeval taas Tallinna.

  Õhtul kella kümne ajal tunnistas seni saladuses hoitud visiiti Skype'i juht Eestis Sten Tamkivi, postitades vastava teate oma Twitteri kontole. Ballmeri väljumist Tallinna lennujaama VIP-tsooni uksest ning istumist musta väikebussi kajastavad pildid on portaalis just24.ee.
  Seoses Skype'i ostmisega Microsofti poolt külastas Ballmer viimati Skype`i Tallinna kontorit tänavu mai keskel. Ühtlasi kohtus ta siis ka president Toomas Hendrik Ilvesega.
  "Väga tore on siin olla, oleme Microsofti ja Skype'i tehingust väga elevil. Olen õnnelik ka fantastilise meeskonna üle, kellega Tallinnas tänase päeva veetsin. Lihtsalt suurepärane," lausus pikematest intervjuudest keeldunud Ballmer toona meediale. Sarnaselt nüüdsele visiidile saatis Microsofti juhti ka maikuisel esimesel Eesti-külastusel Skype'i juht Tony Bates.
  Steve Ballmer liitus Microsoftiga 1980. aastal, olles ettevõtte kolmekümnes töötaja ning esimene, kelle värbas firma suuromanik Bill Gates. 55aastase Ballmeri isiklikku vara hindab USA väljaanne Forbes 13,9 miljardile dollarile, millega ta on maailma rikaste edetabelis 46. kohal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.