Birjo Must • 23. mai 2011 kell 8:31

Jüri Ross: on teisigi häid kandidaate

Toomas Hendrik Ilves on olnud hea president, kuid Eestis on veel teisigi häid kandidaate, rääkis Infotark AS juhatuse esimees Jüri Ross.

„Arvan, et sobib nii tema ja kindlasti on Eestimaal veel inimesi, kes sobivad,“ rääkis Ross.

Enda sõnul pooldab Ross küll Ilvese jätkamist. „Tema viimaste aastate esinemised ja teod olid päris asjalikud. Tal oli väga häid mõtteid ja piisavalt tasakaalukust. Ta on seda väärt, et jätkata,“ põhjendas Ross.

Kes peale Ilvese on veel sobilikud presidendi kandidaadid? „Härra Taagepera on alati minu valik olnud, aga ilmselt vanuse tõttu ta enam ei kandideeri. Siim Kallas oleks seda samuti väärt,“ rääkis ta. 

Laupäeval otsustas Isamaa ja Res Publica Liidu volikogu toetada Toomas Hendrik Ilvese jätkamist presidendiametis. Juba varem on Ilvest toetanud Reformierakond ja sotsiaaldemokraadid ning IRLi toetus teeb võimalikuks presidendi valimise riigikogus.

Hetkel kuum