Birjo Must • 23. mai 2011 kell 7:59

Sirje Aal: Ilves võiks jätkata

Toomas Hendrik Ilves võiks presidendina jätkata, kuna ta on muutnud Eesti kuvandit positiivsemaks, arvas Henkel Makroflex AS juhatuse esimees Sirje Aal.

„Minu arvates võiks ta jätkata, sest ta on väga hästi oma tööga toime tulnud,“ arvas Aal. Aali arvates on Ilves igal juhul muutnud Eesti kuvandit positiivsemaks. Teda kuulates pole kunagi tekkinud piinlikku olukorda, sõnas Aal.

Kedagi teist Aal presidendiks soovida ei oskaks. „Ma ei näe praegu ausalt öeldes ühtegi teist sobivat kandidaati silmapiiril,“ kinnitas ta.

Laupäeval otsustas Isamaa ja Res Publica Liidu volikogu toetada Toomas Hendrik Ilvese jätkamist presidendiametis. Juba varem on Ilvest toetanud Reformierakond ja sotsiaaldemokraadid ning IRLi toetus teeb võimalikuks presidendi valimise riigikogus.

 

Hetkel kuum