Puhastusfirmad ei tunnista kartellilepet

Kaisa Gabral 08. juuni 2011, 14:40

Harju maakohtus täna alanud kohtuprotsessil ei tunnistanud Tänavapuhastuse AS ja AS Veolia (varasema nimega Cleanaway) ning nende juhid Vello Kink ja Argo Luude kartellileppe sõlmimist.

Pärast süüdistuse avaldamist kinnitasid Kink (55) ja Luude (39) ning nende juhitavad firmad, et ei tunnista süüd konkurentsi kahjustava leppe sõlmimises. Kohtuprotsess jätkub tunnistajate kuulamisega täna ja homme, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERR-i uudisteportaalile.

Riigiprokuratuuri süüdistuse järgi jagas Tänavapuhastuse AS-i juhatuse liige Kink 2008. aasta septembris konkurentsi kahjustavat teavet, jagas kaubaturgu ja sõlmis suulise leppe AS Cleanaway esindaja Luudega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2011, 14:40
Otsi:

Ava täpsem otsing