Kadrin Karner • 11. juuni 2011 kell 8:45

Maksumaksja raha viis Monte Carlosse 9 Tallinna esindajat

Elektriautode ralliga seotud Monaco-reisil osaleb Tallinna linnast teadaolevalt üheksaliikmeline seltskond, kelle reis läheb maksumaksjale maksma ligi 13 000 eurot ehk 200 000 krooni.

Lisaks linnapea Edgar Savisaarele ja linnavalitsuse liikmetele Arvo Sarapuule, Moonika Batrakovale ja Heili Luigele on Monte Carlosse lähetatud linnavõimu poolt veel volikogu esimees Toomas Vitsut ning volikogu liikmed Kalle Mihkels ja Sofja Derjugina.

Linnavalitsuse neli liiget ööbivad hotellis Columbus ning nende lähetuse maksumus on 5901 eurot ning linnavolikogu liikmed Vitsut, Mihkels ja Derjugina peatuvad hotellis Residence Le Quai des Princes.

Delfi teatel sõidavad kaasa ka Tallinna TV kaks ajakirjanikku, kelle sõidukulud ehk umbes 2828 eurot, maksab samuti kinni maksumaksja.

Linnavolikogu pressiesindaja Ester Šank kinnitas reisi eesmärk on Tallinnale tähelepanu tõmmata ja reisi planeerides otsiti võimalikult soodsaid võimalusi ning ka hotelli valides püüti kokku hoida, kuid siiski ei saa lubada, et linna esindajad ööbiks näiteks ühetärnihotellis.

Hetkel kuum