"Kodutule" IRLile tuleb kirjad postkontorisse saata 

Alyona Stadnik 22. august 2011, 08:34

Paradoksaalsel moel on Isamaa ja Res Publica Liit – erakond, kes valimistel ühe loosungina kodukulud alla viia lubas –, ise ilma koduta, kirjutas Postimees.

Nimelt müüs rahahädas IRL tänavu aprillis Tallinnas Wismari tänaval asunud peakontori hoone enam kui 600 000 euro eest ning pärast seda ei ole õnnestunud uut "kodu" leida. Näiteks erakonna jaoks meediatööd tegevad inimesed on suunatud riigikogu nõunike kohtadele.

Kui IRLi endine pressiesindaja Rauno Veri läks pärast riigikogu valimisi kaitseminister Mart Laari nõunikuks, võeti tema asemel ametisse kolm uut pressiinimest – kommunikatsioonijuht Gerrit Mäesalu, pressiesindaja Kaido Kukk ja vene meedia kontaktisik Vitali Gaitšonok. Kõik kolm on märgitud riigikogu IRLi fraktsiooni nõunikeks.

Kui kellelgi on soov saata IRLile kiri, tähitud teade või pakike, siis tuleks need teele panna aadressil Põhja-Tallinna kandekeskus, Toompuiestee 33a, PK 1542, Tallinn 10149.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. August 2011, 08:34
Otsi:

Ava täpsem otsing