• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sampo: me pole kaasalöömist otsustanud

  Me pole lõplikult otsustanud, kas jätkame ühiste rahaautomaatide projektiga või mitte, sõnas Sampo panga kaardivaldkonna juht Ainar Nurk.

  "Vaadates sularahaautomaatide teenuseturgu laiemalt, on täna viiel pangal ühtekokku ca 3000 automaati Balti riikides," lausus Nurk. "Meie vaade on algusest peale olnud see, et sularahaautomaatide tervikarv võib väheneda, kuid iga panga kliendi vaates automaatide arv kasvab. Seega ükskõik, mis pangaga on tegu, nn kodupanga sularahaautomaatide võrk laieneb," rääkis ta.
  Nurga sõnul on pankade eesmärk ennekõike tagada, et kliendid ühtsest sularahaautomaatide võrgust võidaksid.
  "Sampo pangal ei ole hetkel lõplikku otsust, kas jätkame selle projektiga üheskoos teiste pankadega või mitte. See selgub lähinädalatel," ütles Nurk.
  Nurk lisas, et küll näevad nad aga praegu kolme arengustsenaariumi:Sampo pank jätkab tänasel kujul koostöös Nordeaga Balti riikides;projektiga liiguvad koos edasi Sampo, Nordea, SEB, DnBNord;projektiga liituvad täiendavalt pangad Lätist ja Leedust ning jätkatakse sama projekti laiendatud formaadiga.
  Sampo ja Nordea pangad omavad täna ühist sularahaautomaatide võrku Balti riikides, milles on ühtekokku 428 sularahaautomaati, Eestis neist 100.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Hirm Hiina kinnisvarasektori pärast pani ka Euroopa turud langema
Euroopa aktsiaturud taandusid täna kuue nädala kõrgeimalt tasemelt, langust juhtisid kaevandussektori aktsiad. Hirm Hiina kinnisvarasektori pärast on jälle esiplaanil ning börsifirmade nõrgad kvartalitulemused vähendasid investorite riskijanu, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud taandusid täna kuue nädala kõrgeimalt tasemelt, langust juhtisid kaevandussektori aktsiad. Hirm Hiina kinnisvarasektori pärast on jälle esiplaanil ning börsifirmade nõrgad kvartalitulemused vähendasid investorite riskijanu, vahendab Reuters.
Ida-Viru maakonnas hakkab teehooldustöid tegema Ossipenko võlgades ettevõte
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
1. oktoobril vahetus Ida-Viru maakonnas transpordiameti hallatavatel riigiteedel hooldelepingupartner, järgnevaks viieks aastaks asus korrashoiutöid tegema Nikolai Ossipenko ettevõte OÜ N&V.
Nimekiri avalik: TOP 1000 Enefit Greeni aktsionäri Vaata 1000 suuremat investorit!
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.