• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nordea: ühisprojekti saatus selgub lähinädalatel

  Oleme praegu positiivselt meelestatud pankadevahelise sularahaautomaatide võrgustiku loomise suhtes, mille saatus selgub peatselt, lausus Nordea kaarditoodete juht Margus Aun.

  "Kuna selle konkreetse ühisprojekti eeldused on hetkel muutunud, selgub projekti edasine käekäik meie jaoks lähinädalatel," kommenteeris Aun Swedbanki otsust mitte liituda pankadevahelise sularahaautomaatide võrgustikuga. "Oleme hetkel positiivselt meelestatud," lisas ta.
  Auna sõnul on Nordeal ja Sampol ühise automaadivõrgu koostöömudeli kogemus tegelikult juba olemas. "Meil on kaasaaegne ja hästitoimiv automaadivõrk, tegeleme selle arendamisega ning oleme avatud partnerite arvu suurendama.  Eestis, Lätis ning Leedus on selle mudeliga liitunud juba 4 panka – Nordea, Danske, Ukio ja Citadele. See tähendab, et nende pankade automaadid toimivad ühisvõrguna ning meil ei oleks ka uute liitujate vastu midagi."
  "Meie kogemus Põhjamaades näitab, et ühine võrk lisab klientidele väärtust ja toimib hästi," sõnas Aun.
  Täna on  Nordea-Sampo ühisvõrgul sularahaautomaate üle Eesti 100.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Pika ajalooga veofirma lõpetab tegevuse: pojal keelasin transpordiärisse mineku ära
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.