Nordea: ühisprojekti saatus selgub lähinädalatel

Katre Pilvinski 03. oktoober 2011, 13:45

Oleme praegu positiivselt meelestatud pankadevahelise sularahaautomaatide võrgustiku loomise suhtes, mille saatus selgub peatselt, lausus Nordea kaarditoodete juht Margus Aun.

"Kuna selle konkreetse ühisprojekti eeldused on hetkel muutunud, selgub projekti edasine käekäik meie jaoks lähinädalatel," kommenteeris Aun Swedbanki otsust mitte liituda pankadevahelise sularahaautomaatide võrgustikuga. "Oleme hetkel positiivselt meelestatud," lisas ta.

Auna sõnul on Nordeal ja Sampol ühise automaadivõrgu koostöömudeli kogemus tegelikult juba olemas. "Meil on kaasaaegne ja hästitoimiv automaadivõrk, tegeleme selle arendamisega ning oleme avatud partnerite arvu suurendama.  Eestis, Lätis ning Leedus on selle mudeliga liitunud juba 4 panka – Nordea, Danske, Ukio ja Citadele. See tähendab, et nende pankade automaadid toimivad ühisvõrguna ning meil ei oleks ka uute liitujate vastu midagi."

"Meie kogemus Põhjamaades näitab, et ühine võrk lisab klientidele väärtust ja toimib hästi," sõnas Aun.

Täna on  Nordea-Sampo ühisvõrgul sularahaautomaate üle Eesti 100.

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. October 2011, 14:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing