• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pohjola panga Soome aktsiasoosikud

  Pohjola Markets teatab, et peab aktsiaid endiselt alakaalus nii kaua kuni esimesi märke Euroopa võlakriisi lahendamisest on näha. Suure ebakindluse tõttu teavitas Pohjola, et tõstab sularaha ülekaalu, kirjutas Arvopaperi.

  "Aktsiate väärtused on huvipakkuval tasandil, kuid enne, kui üldine riski kartmine väheneb ja kartused majanduslangusest hääbuvad, on alalise tõusu tingimused piiratud. Seega jätkame taktikalist alakaalulisust aasta teisel poolel. "
  Pohjola soosikaktsiad ülejäänud kalendriaastaks on Kemira, Huhtamäki, Stora Enso, Fortum ja TeliaSonera. Vältida tasub Pohjola analüütikute arvates aktsiatest Uponori, Talentumi, Talvivaara ja Tieto omi.
  ***
  Helsingi üldindeks oli täna kell 12:02 3,18% languses ning Nokia kell 11:48 3,76%.languses.
  Suurimad tõusjad ja langejad Helsingi börsil täna kell 11:48.
  Tõusjad: Elektrobit +4,44%, Fiskars +1,07%, F-Secure +0,52%, Vaisala A +0,29%, Lemminkäinen +0,20%Langejad: Ramirent -4,45%, Outotec -4,88%, Stonesoft -4,92%, Nokian Renkaat -5,65%, Ålandsbanken A -9,94%
  Autor: Jussi Hieta aka Somm Tallinnast
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.