4. oktoober 2011 kell 9:25

Pohjola panga Soome aktsiasoosikud

Pohjola Markets teatab, et peab aktsiaid endiselt alakaalus nii kaua kuni esimesi märke Euroopa võlakriisi lahendamisest on näha. Suure ebakindluse tõttu teavitas Pohjola, et tõstab sularaha ülekaalu, kirjutas Arvopaperi.

"Aktsiate väärtused on huvipakkuval tasandil, kuid enne, kui üldine riski kartmine väheneb ja kartused majanduslangusest hääbuvad, on alalise tõusu tingimused piiratud. Seega jätkame taktikalist alakaalulisust aasta teisel poolel. "

Pohjola soosikaktsiad ülejäänud kalendriaastaks on Kemira, Huhtamäki, Stora Enso, Fortum ja TeliaSonera. Vältida tasub Pohjola analüütikute arvates aktsiatest Uponori, Talentumi, Talvivaara ja Tieto omi.

***

Helsingi üldindeks oli täna kell 12:02 3,18% languses ning Nokia kell 11:48 3,76%.languses.

Suurimad tõusjad ja langejad Helsingi börsil täna kell 11:48.

Tõusjad: Elektrobit +4,44%, Fiskars +1,07%, F-Secure +0,52%, Vaisala A +0,29%, Lemminkäinen +0,20%Langejad: Ramirent -4,45%, Outotec -4,88%, Stonesoft -4,92%, Nokian Renkaat -5,65%, Ålandsbanken A -9,94%

Autor: Jussi Hieta aka Somm Tallinnast

Hetkel kuum