• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aasia börsid täna tumerohelised

  Nädala viimasel kauplemispäeval on Aasia aktsiaturud jõudsalt kosumas tänu viimastele sõnumitele, et Euroopa tegutseb võlakriisi lahendamisel otsustavamalt.

  Aasia tõusule on mitmed tegurid kaasa aidanud. Eile ilmus USAs oodatust parem töötustatistika ning Euroopas teatasid Inglismaa Keskpank ja Euroopa Keskpank (ECB) täiendavatest lisastiimulitest.
  ECB teatas, et ostab täiendava 40 miljardi euro eest kindlustatud võlakirju pankadel ja jätkab limiteerimata kolmekuulist likviidsuse pakkumist pankadele vähemalt järgmise aasta juulini.
  Suurimate tõusjate seas üle kogu Aasia olid täna regiooni pangad. Nii tõusis näiteks HSBC Holdingsi ja Bank of China aktsiad Hongkongis 3,6% ja 4,8%. Teiste tuntumate tõusjate seas olid Nissan Motor (+3,5%) ning Samsung Electronics, kes avalikustas kolmanda kvartali auditeerimata majandustulemused, mis ületasid analüütikute prognoose.
  Hang Sengi indeks rallis täna 3% nagu ka Lõuna-Korea Kospi indeks. Jaapani Nikkei 225 indeks tõusis täna 1% jagu ning Austraalia põhiindeks oli 2,3%ga plussis. Mandri-Hiina turud on terve see nädal suletud.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.