Rivo Sarapik • 14. oktoober 2011 kell 12:11

Õpi, kuidas sotsiaalmeedias raha teenida

Äripäeva esimeses Facebooki intervjuus jagab Estonian Air ideid, kuidas sotsiaalmeedia abil raha teenida.

Äripäev korraldab esimese Facebooki intervjuu Äripäeva Facebooki fännilehel. 19. oktoobril kell 13-16 vastab fännide küsimustele Estonian Airi arendus- ja turundusdirektor Gunnar Mägi.

Estonian Air tunnistati sel nädalal maailma parimaks lennufirmaks tulu teenimises sotsiaalmeedia abil. Rahvusvahelise SimpliFlying Awards of Excellence’i auhinna jagamist korraldavad SimpliFlying, maailma juhtiv konsultatsioonifirma lennufirmade brändijuhtimise alal, ja Hotel Marketing Strategies blogi meeskond.

Kuidas esitada küsimust:1. Mine Äripäeva fännilehele Facebookis2. vali Meeldib/Like3. Esita oma küsimus. Võid seda teha nii 19. oktoobril kui juba enne seda.4. Gunnar Mägi vastab küsimustele 19. oktoobril kell 13-16.

Hetkel kuum