• Jaga lugu:

  Lehtede reklaamimahud suurenevad

  Oktoobri esimesel poolel kasvas Eesti viie juhtiva ajalehe reklaamimaht võrreldes mullusega viiendiku võrra, selgub Toomas Leito meediaanalüüsist.

  Võrreldes 2010. aasta 41. ärinädalaga suurenes viie juhtiva lehe reklaamimaht 47 külge ehk 26%, moodustades kokku 227 külge.
  "Järjekordselt on asja võti edukates reklaamilisades, kuid ka põhilehtedes oli reklaami üle keskmise. Reklaamiandjad olid põhiliselt ühed ja samad firmad ning uusi arvestatavaid reklaamiandjaid tuleb visalt juurde," seisab analüüsis.
  Mullusega võrreldes vähenes reklaamimaht Õhtulehes 9%. Äripäevas suurenes maht 144%, Postimehes 23%, Eesti Ekspressis 16% ja Eesti Päevalehes 6% võrra. Maalehes oli 18,9 külge reklaami, mis on mullusega võrreldes kasvanud 16%.
  Postimees hõivas taas turuliidri positsioon, seda napilt Äripäeva ees, selgub analüüsist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.