Bank of America kasumis

Romet Kreek 18. oktoober 2011, 15:09

Dow Jonesi tööstuskeskmise selle aasta viletsaima tootlusega ettevõte Bank of America jõudis III kvartalis kasumisse, vahendab Bloomberg.

Puhaskasumiks kujunes 6,23 miljardit dollarit ehk 56 senti aktsia kohta. Mullu III kvartalis oli panga kahjum 7,3 miljardit dollarit ehk 77 senti aktsia kohta. Pangatulud kasvasid 6%, 28,7 miljardile dollarile.

Tulemusele aitasid kaasa ühekordse iseloomuga tulud. 4,5 miljardit dollarit teeniti struktureeritud kohustuste väärtuse ümberhindamisest, 3,6 miljardit China Construction Banki osaluse müügist ja 1,7 miljardit dollarit panga võlakirjade väärtuse muutusest. Pank sai erakorralist kahjumit 2,2 miljardit dollarit private equity investeeringute väärtuse ümberhindamisest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. October 2011, 15:37
Otsi:

Ava täpsem otsing