Singapore Air loob odavlennuüksuse

Romet Kreek 01. november 2011, 10:28

Turuväärtuselt maailma suuruselt teine lennukompanii Singapore Airlines avalikustas pikamaalendude odavlennuüksuse Scoot loomise, kuna odavlennufirmad meelitavad kliente ära tema põhiärist, vahendab Bloomberg.

Lennud algavad 2012. aasta keskpaigas ja esimese aasta sihtpunktide seas on ka Hiina ja Austraalia. Esimesel aastal hakkab Scoot opereerima nelja Boeing 777-200 lennukiga, mis ostetakse emafirmalt ning mis pakuvad kuni 40 protsenti odavamaid lende täisteenustega lennureisidest. Pikemas perspektiivis plaanib kompanii hakata lendama ka Indiasse, Euroopasse, Aafrikasse ja Lähis-Itta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    01. November 2011, 10:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing