• Jaga lugu:

  EFSF ei suuda müüa võlakirju

  Euroopa päästefond EFSF lükkas tänase võlakirjade emiteerimise seoses turuolukorraga edasi.

  EFSF plaanis täna müüa kolme miljardi euro eest võlakirju, ütlesid kaks asjaga kursis olevat inimest Bloombergile.
  EFSF pidi täna emiteerima kolme miljardi euro eest võlakirju, et Iirimaa saaks raha, kuid volatiilsete turuolude tõttu jäeti oksjon ära, kirjutas FT.
  „Mehhanism, mis pidanuks võtma laenu riikide nimel, mis turult laenu ei saa, ei saanud nüüd ise raha laenatud,“ ütles Evolution Securitiese võlakirjaturu juht Gary Jenkins. „Nad peaksid olema võimelised saama turult raha mistahes turuoludes ja see peaks olema vaid hinna küsimus.“
  Täna hommikul pidas EFSF investoritega konverentskõne. Kolm eelmist EFSFi võlakirjaemissiooni läksid Iirimaa ja Portugali abipakettide rahastamiseks. Tõenäoliselt proovitakse võlakirju müüa tuleval nädalal G20 kohtumise järel.
  Alates esmaspäevast on finantsturud muutunud kõikuvamaks, kuna Kreeka peaminister George Papandreou teatas üllatuslikust abipaketi referendumist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Pfizer ja Moderna tõstsid koroonavaktsiini hinda
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Kirju taustaga ärimees sai maksuameti üle väikese võidu Kohtuvaidlus on kestnud pea 10 aastat
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.