Berlusconi usalduskriis rõhub turge

Fredy-Edwin Esse, California 07. november 2011, 09:43

Tänane päev maailma aktsiaturgudel on alanud negatiivses toonis.

Itaalia parlament hääletab homme 2010. aasta eelarve raportit ja vaatlejad on seisukohal, et Berlusconi ei pruugi saada kokku piisavalt hääli, et raport läbi läheks. Samal ajal teisel pool Joonia merd nõustus Kreeka senine peaminister George Papandreou tagasi astuma ning loomisel on uus valitsus, et riik saaks hädavajalikud rahvusvahelised abilaenud.

Ühtlasi jätkub täie hooga ka tulemuste avalikustamise hooaeg maailma aktsiaturgudel. Plaanide kohaselt peaks täna tulemused avalikustama Ericssoni suurkonkurent Alcatel Lucent, Saksamaa suurpank Commerzbank ning kuulus sportautode tootja Porsche Automobil Holding. Lisaks oodatakse Euroopa Liidu jaemüüginumbreid.

Tallinna börsil täna tulemusi oodata ei ole. Küll aga avaldab homme tulemused Tallinna Kaubamaja, neljapäeval Nordecon ja seni veel täpsustamata kuupäeval, kuid sel nädalal, Silvano.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2011, 10:07
Otsi:

Ava täpsem otsing