Hanschmidt: Pant eelistab  käegalöömisele lahendusi 

Anne Oja 20. november 2011, 10:17

15 aastat Tallink Grupi eesotsas püsinud Enn Pant ei löö esimeste probleemide ilmnemisel käega, vaid lahendab need ära, rääkis Infortar ASi juhatuse esimees Ain Hanschmidt.

Järgneb Ain Hanschmidti vastus küsimusele, mis on tema hinnangul Enn Pandi edu võti.

Ma arvan, et Pant on olnud väga otsusekindel ja järjekindel ega karda raskusi. Ta julgeb riske võtta ja äriplaane ellu viia. Kui ilmnevad esimesed probleemid, ei löö ta käega ega jäta asja sinnapaika. Ta lahendab probleemid ära ja läheb neist läbi. Pant on ka kiire otsustamise ja hea ärivaistuga. See ilmneb kas või tema aastatetaguses otsuses nii suures mahus laevadesse investeerida. Vähe oli neid, kes oleks sama julgenud ja ette näinud, kui palju Eesti ja Soome vaheline laevaliiklus suureneb. Ma ei hakkaks oletusi tegema ega ütlema, kas ma ise oleks Pandi asemel julgenud nii palju laenu võtta ja sellist raha laevadesse investeerida.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. November 2013, 15:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing