Tallinn kaebas Statoili võidu edasi

Anne Oja 21. november 2011, 15:22

Tallinna linn esitas aktsiisikaupade müügimaksuga maksustamise kohtuvaidluses esimese astme kohtu otsusele apellatsioonkaebuse.

Tallinna halduskohus tühistas Tallinna ettevõtlusameti otsused, mille alusel nõuti kütusemüüjalt ASilt Eesti Statoil müügimaksu tasumist müüdud aktsiisikaupadelt ning vabastas Statoili müügimaksu tasumisest, edastas linnavalitsus.

18. novembril esitatud apellatsioonkaebuses seisab, et esimese astme kohus kohaldas materiaalõiguse norme valesti ja rikkus menetlusnorme. Kuna kohus on kuulutanud menetluse ärisaladuse tõttu kinniseks, ei saa linnavalitsus maksuvaidluse kohta täiendavat teavet anda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. November 2011, 11:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing