Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Detsembrikuu koolitused ja seminarid

  1. detsember
  Kogu tõde ettevõtete ostust ja müügistRadisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: antakse ülevaade ettevõtte väärtuse hindamise põhitõdedest, olulistest nüanssidest tegelikes ostu-müügitehingutes ning hetkeolukorrast ettevõtete ostu-müügi turul.Esinejad: Hele Hammer, Aare Tammemäe, Risto VahimetsHind: 139 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Juhtimisdilemma Radisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: juhtimisdilemma on mõeldud juhile, kes soovib leida uusi toimivaid lahendusi ja vahetada mõtteid praegu aktuaalsete juhtimisdilemmade üle.Esinejad: Peep Aaviksoo, Rainar Aamissepp, Priit Potissepp, Taivo PajuHind: 249 eurot +kmLisainfo: www.konverentsid.ee
  E-arveldus - tee kiiremale elektroonsele dokumendiringluseleRadisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: e-arved on turvalised, odavad ning muudavad teenuste, kauba ja muu eest esitatud arvete käitlemise efektiivseks.Esinejad: Taavi Valdlo, Margus Tammeraja, Andres Meensalu, Marge Lepp, Andres LillesteHind: 139 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  2. detsember
  Jõuluvõtmes ärietikettMeriton Old Town Garden Hotel, TallinnSisututvustus: ärimaailm on karm ja konkurents tihe. Ka pisiasjana tunduv eksimus tööalases või seltskondlikus suhtlemises ja kõrvalekalded ärietiketist võivad viia suurte kaotusteni nii rahalises kui ka mainekujunduslikus aspektis. Head suhted on alati kallimad mis tahes muudest väärtustest.Esinejad: Triin Asi, Inno JoonasHind: 159 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  7. detsember
  Töölepingu seadus - muret tekitavad kitsaskohad ja probleemidClarion Hotel Euroopa konverentsikeskus, TallinnSisututvustus: alates uue töölepingu seaduse vastuvõtmisest on töövaidluskomisjonidesse jõudnud palju avaldusi, mis on põhjustatud seaduse ebatäpsest ja vigasest tõlgendamisest. Kaasused kipuvad olema ühenäolised ja nii võib välja tuua selged probleemkohad.Esinejad: Thea Rohtla, Niina SiitamHind: 139 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Luubi all - majandusaasta aruanne 2011Dorpati konverentsikeskus, TartuSisututvustus: käsitlemist leiavad seadusemuudatused ja aastaruannete puhul tekkida võivad küsimused.Esinejad: Toomas Villems, Kersti RätsepHind: 159 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Ehitusettevõtjate äriplaan 2012Radisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: ehitusprojektide hindade kujunemise prognoosid, probleemid, vajalikud muudatused riigihangetes, infrastruktuuriobjektide areng, probleemid ja väljavaated ning ehitusettevõtjate ootused ja hirmud 2012. aasta eel.Esinejad: Aivar Tuulberg, Andres Aavik, Elari Udam, Jaano Vink, Tiit Kuuli, Tiit Roben, Toomas Aak, Urmas LeinfeldHind: 199 eurot +kmLisainfo: www.seminar.aripaev.ee
  8. detsember
  Mis muutub raamatupidaja töös aastal 2012?Radisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: Eesti arenev maksukeskkond pakub jälle maksudes muudatusi, mistõttu korratakse üle peamised 2011. aastal toimunud ning 2012. aastal jõustuvad maksumuudatused.Esinejad: Heidi Grenman, Kaarel Tammar, Kersti Rätsep, Mart Nõmper, Toomas Truuverk, Virve AruHind: 199 eurot +kmLisainfo: www.seminar.aripaev.ee
  13. detsember
  Kõik riigihangetestDorpati konverentsikeskus, TartuSisututvustus: palju kõneainet on pakkunud riigihangete dokumentide koostamine ja hangete korraldamine. Vaidlustatud hanked ja kohtuvaidlused tulenevad eeskätt ebakvaliteetsetest hankedokumentidest.Esineja: Jarlo DorbekHind: 127 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Piiriülene äri ja maksudClarion Hotel Euroopa konverentsikeskus, TallinnSisututvustus: kajastust leiavad piiriülene töötamine ja sellega seotud maksud, samuti lähetused ja registreerimised. Käsitletakse tegutsemist olukorras, kus püsiv tegevuskoht asub välisriigis, ning pikemalt peatutakse ka käibemaksuteemal.Esineja: Marko SaagHind: 159 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Kuidas leida ja hoida head müügiinimest?Hotell Olümpia, TallinnSisututvustus: head müügimeest leida on raske, head müügimeest motiveerituna tööl hoida veelgi raskem.Esinejad: Annika Matson, Heikko Gross, Maria Kütt, Rain Vääna, Terje Kuusik, Tiina SaarHind: 199 eurot +kmLisainfo: www.seminar.aripaev.ee
  15. detsember
  Töölepingu seadusStrand, PärnuSisututvustus: alates uue töölepingu seaduse vastuvõtmisest on töövaidluskomisjonidesse jõudnud palju avaldusi, mis on põhjustatud seaduse ebatäpsest ja vigasest tõlgendamisest. Kaasused kipuvad olema ühenäolised ja nii võib välja tuua selged probleemkohad.Esinejad: Thea Rohtla, Ilona KüütsHind: 127 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ootamatult sügav majanduslangus paneb prognoose ümber tegema
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
Euroopa Liidu kõige sügavam majanduslangus Eestis ületas analüütikute kartusi ning paneb ümber hindama ka lähiaja prognoose, kuid paar kummalist näitajat annab alust arvata, et äkki korrigeeritakse SKP numbrit tulevikus ülespoole.
Telia tehnoloogiajuht: peame peeglisse vaatama ja soolised stereotüübid murdma
Tehnoloogiaettevõtted saavad aidata kaasa soolise ebavõrdsuse vähendamisele, soodustades naiste töötamist IT-sektoris, kirjutab Telia tehnoloogiadirektor Andre Visse.
Tehnoloogiaettevõtted saavad aidata kaasa soolise ebavõrdsuse vähendamisele, soodustades naiste töötamist IT-sektoris, kirjutab Telia tehnoloogiadirektor Andre Visse.
USA aktsiaturud sattusid hea töötururaporti peale segadusse
USA aktsiaturud sulgusid eri suundades ja andsid segaseid signaale pärast värsket töötururaportit, mille kohaselt on tööpuudus endiselt ülimadal ja uusi töötajaid palgatakse prognoositust enam.
USA aktsiaturud sulgusid eri suundades ja andsid segaseid signaale pärast värsket töötururaportit, mille kohaselt on tööpuudus endiselt ülimadal ja uusi töötajaid palgatakse prognoositust enam.
Reaalajas börsiinfo
Suures kahjumis Operaili kaubaveod on tänavu vähenenud poole võrra
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
Riigile kuuluva raudteevedude ettevõtte Operail kaubamahud on Vene sõja tõttu kokku kuivanud ning kasumi asemel vaatab esimese 9 kuu tulemustest vastu 3,5 miljoni euro suurune kahjum.
“Lavajuttude” lemmikud räägivad oma portfellidest, rahapoliitikast ja juhtimisest
Tänavuse aasta säravamad ja kuulatumad ettekanded kõnelevad suuresti Äripäeva raadio kuulajate meelisteemast – investeerimisest. Praktikas kontrollitud põhimõtted, suurimad õppetunnid ja jätkusuutliku portfelli alustalad on märksõnad, mis iseloomustavad kuulatumaid esinemisi.
Tänavuse aasta säravamad ja kuulatumad ettekanded kõnelevad suuresti Äripäeva raadio kuulajate meelisteemast – investeerimisest. Praktikas kontrollitud põhimõtted, suurimad õppetunnid ja jätkusuutliku portfelli alustalad on märksõnad, mis iseloomustavad kuulatumaid esinemisi.
Head uudised tulevad Zaporižžjast: Vene väed taanduvad
Sõda Lõuna-Ukrainas koondub sealsetele maanteedele, Donetskis käivad tihedad lahingud Bahmuti pärast ning Zaporižžja oblastis on Vene väed sunnitud taganema.
Sõda Lõuna-Ukrainas koondub sealsetele maanteedele, Donetskis käivad tihedad lahingud Bahmuti pärast ning Zaporižžja oblastis on Vene väed sunnitud taganema.
Euroopa Liit kehtestas viimaks Vene naftale hinna ülempiiri Uuendatud: USA kehtestab sama ülempiiri
Pärast pikki vaidlusi otsustas Euroopa Liit kehtestada Vene toornaftale hinna ülempiiri 60 dollarit barrel. USA teatas samuti ülempiiriga ühinemisest.
Pärast pikki vaidlusi otsustas Euroopa Liit kehtestada Vene toornaftale hinna ülempiiri 60 dollarit barrel. USA teatas samuti ülempiiriga ühinemisest.

Olulisemad lood

Akkerman üritab piiriülese kaubanduse käibemaksuauku lappida
Rahandusminister Annely Akkermann saatis kooskõlastusringile käibemaksuseaduse muudatused, mille tulemusel hakkab maksuhaldur kvartaalselt saama andmeid piiriüleste maksete kohta ja paraneb käibemaksulaekumine.
Rahandusminister Annely Akkermann saatis kooskõlastusringile käibemaksuseaduse muudatused, mille tulemusel hakkab maksuhaldur kvartaalselt saama andmeid piiriüleste maksete kohta ja paraneb käibemaksulaekumine.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.