• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Detsembrikuu koolitused ja seminarid

  1. detsember
  Kogu tõde ettevõtete ostust ja müügistRadisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: antakse ülevaade ettevõtte väärtuse hindamise põhitõdedest, olulistest nüanssidest tegelikes ostu-müügitehingutes ning hetkeolukorrast ettevõtete ostu-müügi turul.Esinejad: Hele Hammer, Aare Tammemäe, Risto VahimetsHind: 139 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Juhtimisdilemma Radisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: juhtimisdilemma on mõeldud juhile, kes soovib leida uusi toimivaid lahendusi ja vahetada mõtteid praegu aktuaalsete juhtimisdilemmade üle.Esinejad: Peep Aaviksoo, Rainar Aamissepp, Priit Potissepp, Taivo PajuHind: 249 eurot +kmLisainfo: www.konverentsid.ee
  E-arveldus - tee kiiremale elektroonsele dokumendiringluseleRadisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: e-arved on turvalised, odavad ning muudavad teenuste, kauba ja muu eest esitatud arvete käitlemise efektiivseks.Esinejad: Taavi Valdlo, Margus Tammeraja, Andres Meensalu, Marge Lepp, Andres LillesteHind: 139 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  2. detsember
  Jõuluvõtmes ärietikettMeriton Old Town Garden Hotel, TallinnSisututvustus: ärimaailm on karm ja konkurents tihe. Ka pisiasjana tunduv eksimus tööalases või seltskondlikus suhtlemises ja kõrvalekalded ärietiketist võivad viia suurte kaotusteni nii rahalises kui ka mainekujunduslikus aspektis. Head suhted on alati kallimad mis tahes muudest väärtustest.Esinejad: Triin Asi, Inno JoonasHind: 159 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  7. detsember
  Töölepingu seadus - muret tekitavad kitsaskohad ja probleemidClarion Hotel Euroopa konverentsikeskus, TallinnSisututvustus: alates uue töölepingu seaduse vastuvõtmisest on töövaidluskomisjonidesse jõudnud palju avaldusi, mis on põhjustatud seaduse ebatäpsest ja vigasest tõlgendamisest. Kaasused kipuvad olema ühenäolised ja nii võib välja tuua selged probleemkohad.Esinejad: Thea Rohtla, Niina SiitamHind: 139 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Luubi all - majandusaasta aruanne 2011Dorpati konverentsikeskus, TartuSisututvustus: käsitlemist leiavad seadusemuudatused ja aastaruannete puhul tekkida võivad küsimused.Esinejad: Toomas Villems, Kersti RätsepHind: 159 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Ehitusettevõtjate äriplaan 2012Radisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: ehitusprojektide hindade kujunemise prognoosid, probleemid, vajalikud muudatused riigihangetes, infrastruktuuriobjektide areng, probleemid ja väljavaated ning ehitusettevõtjate ootused ja hirmud 2012. aasta eel.Esinejad: Aivar Tuulberg, Andres Aavik, Elari Udam, Jaano Vink, Tiit Kuuli, Tiit Roben, Toomas Aak, Urmas LeinfeldHind: 199 eurot +kmLisainfo: www.seminar.aripaev.ee
  8. detsember
  Mis muutub raamatupidaja töös aastal 2012?Radisson Blu Hotel Olümpia, TallinnSisututvustus: Eesti arenev maksukeskkond pakub jälle maksudes muudatusi, mistõttu korratakse üle peamised 2011. aastal toimunud ning 2012. aastal jõustuvad maksumuudatused.Esinejad: Heidi Grenman, Kaarel Tammar, Kersti Rätsep, Mart Nõmper, Toomas Truuverk, Virve AruHind: 199 eurot +kmLisainfo: www.seminar.aripaev.ee
  13. detsember
  Kõik riigihangetestDorpati konverentsikeskus, TartuSisututvustus: palju kõneainet on pakkunud riigihangete dokumentide koostamine ja hangete korraldamine. Vaidlustatud hanked ja kohtuvaidlused tulenevad eeskätt ebakvaliteetsetest hankedokumentidest.Esineja: Jarlo DorbekHind: 127 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Piiriülene äri ja maksudClarion Hotel Euroopa konverentsikeskus, TallinnSisututvustus: kajastust leiavad piiriülene töötamine ja sellega seotud maksud, samuti lähetused ja registreerimised. Käsitletakse tegutsemist olukorras, kus püsiv tegevuskoht asub välisriigis, ning pikemalt peatutakse ka käibemaksuteemal.Esineja: Marko SaagHind: 159 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Kuidas leida ja hoida head müügiinimest?Hotell Olümpia, TallinnSisututvustus: head müügimeest leida on raske, head müügimeest motiveerituna tööl hoida veelgi raskem.Esinejad: Annika Matson, Heikko Gross, Maria Kütt, Rain Vääna, Terje Kuusik, Tiina SaarHind: 199 eurot +kmLisainfo: www.seminar.aripaev.ee
  15. detsember
  Töölepingu seadusStrand, PärnuSisututvustus: alates uue töölepingu seaduse vastuvõtmisest on töövaidluskomisjonidesse jõudnud palju avaldusi, mis on põhjustatud seaduse ebatäpsest ja vigasest tõlgendamisest. Kaasused kipuvad olema ühenäolised ja nii võib välja tuua selged probleemkohad.Esinejad: Thea Rohtla, Ilona KüütsHind: 127 eurot +kmLisainfo: www.tallinnakonverentsid.ee
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tegelikult oleme me eriolukorras – käitugem siis vastavalt
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Meile on jäetud praeguses koroonakriisis suhteliselt palju vabadust, kuid kui me sellega paremini ümber käima ei hakka, siis võib-olla mitte lõpmatuseni, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Raadiohommikus: kui palju kallinevad kinnisvara, kütus ja autod?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis sukeldume kinnisvarasse ja autode maailma, aga ei jäta kõrvale ka kütuseturgu või muusikaäri.
Ortodontide palgatase ulatub 9000 euro kanti
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.
Kõige rohkem teenivad Eesti arstidest ortodontia eriala esindajad, kelle kuupalk oli märtsis keskmiselt 9082 eurot.