5. detsember 2011 kell 6:53

Liiklusõnnetus kaheksa Ferrariga

Jaapanis toimunud 14 autoga liiklusõnnetuses lõhuti eneseimetlejate kogunemisel ära kaheksa Ferrarit, kolm Mercedes-Benzi ja üks Lamborghini, koguväärtuses üle miljoni euro.

"Õnnetus juhtus siis, kui ühe punase Ferrari juht vahetas sõiduridu ja kaotas sõiduki üle kontrolli," ütles Bloombergile Jaapani politsei pressiesindaja. "Tegu oli nartsissistide (eneseimetlejad - toim.) kogunemisega. Politsei esindaja sõnul jäi sõitjate vanus vahemikku 37-60 eluaastat.

Õnnetus juhtus eile hommikul vihmamärjal Chugoku kiirteel Yamaguchi prefektuuris Honsu saarel. Lisaks eespool nimetatule sattus õnnetusse ka kaks Toyotat. Keegi surma ei saanud, kuid 10 inimest said pisivigastusi.

60aastane eraettevõtja, keda õnnetuse põhjustamises kahtlustatakse, võib minna vangi kolmeks kuuks või saada rahatrahvi kuni 100 000 jeeni ehk 950 eurot. Õnnetusse sattus ka üks Ferrari F-360, mille turuhind Jaapanis on umbes 175 000 eurot.

Läinud aastal müüdi Fiatile kuuluvaid Ferrarisid Jaapanis 493 eksemplari, mida on 55 võrra vähem, kui 2009. aastal. Kõik Ferrarid olid registreeritud Jaapanis.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Hetkel kuum