• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Telekomifirma kaebas Google'i kohtusse

  Briti telekomifirma British Telecommunications kaebas kohtusse maailma populaarseima Interneti-otsingumootori looja Google’i, süüdistades viimast patentide kuritarvitamises, vahendas uudisteagentuur Bloomberg.

  British Telecomi väitel on Google kuritarvitanud kuut ettevõtte USA-s registreeritud mobiiliseadmetega seonduvat patenti ja firma nõuab nüüd Google’ilt tekitatud kahju hüvitamist, jättes summa esialgu täpsustamata.
  „BT on viimase 20 aasta jooksul patendiloomesse tugevalt investeerinud ja Google’i tooted, nende hulgas operatsioonisüsteem Android, maakaardid, muusika- ja raamatuteenused on patenteeritud tehnoloogiat ebaseaduslikult kasutanud,” seisab kaebuses kirjas.
  Google’i esindajad pole süüdistust veel kommenteerinud.
  British Telecomi jaoks pole see USA-s esimene kohtuasi: eelmisel aastal kaevati samasse Delaware’i ringkonnakohtusse Cox Communications, sest väidetavalt kuritarvitas viimane nelja kaabelvõrgu kaudu infoedastamisega seotud patenti. Plaani järgi võetakse kohtuasi arutlusele alles 2014. aastal.
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hästi sihitud piirangud, aga viirus lendas juba radarist välja
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Niisuguseid koroonameetmeid, nagu nüüd välja kuulutati, läks vaja juba enne valimispäeva, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Uue rahvaaktsia võtsid omaks ka tuntud näod
Enefit Green on tõeline rahvaaktsia ja aktsionäride nimekirja pikkusele ei saa vastu ükski teine Balti börsifirma. Nii nagu võib aktsionäride seast leida oma naabritüdruku või tädipoja, nõnda on end Enefit Greeni aktsionäride nimekirja sättinud ka raadiohääled, sportlased, muusikud ja poliitikud.
Enefit Green on tõeline rahvaaktsia ja aktsionäride nimekirja pikkusele ei saa vastu ükski teine Balti börsifirma. Nii nagu võib aktsionäride seast leida oma naabritüdruku või tädipoja, nõnda on end Enefit Greeni aktsionäride nimekirja sättinud ka raadiohääled, sportlased, muusikud ja poliitikud.
Nimekiri avalik: TOP 1000 Enefit Greeni aktsionäri Vaata 1000 suuremat investorit!
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Homme kauplemist alustava Enefit Greeni aktsionäride nimekirjast leiab tuntud ärimehi ja poliitikuid, aga ka meelelahutusest tuntud nimesid.
Kaupmehed kehtestavad vabatahtlikult uued piirangud
Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed sõlmivad avaliku kokkuleppe rakendada vabatahtlikult piiranguid ja meetmeid, et tõkestada koroonaviiruse levikut kaubanduspindadel.
Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed sõlmivad avaliku kokkuleppe rakendada vabatahtlikult piiranguid ja meetmeid, et tõkestada koroonaviiruse levikut kaubanduspindadel.