• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Jim Rogers: vaid põllumajandus pakub optimismiks põhjust

  Maailma aktsiaturge võib teadmatus kõvasti kummitada, kuid miljardärist investori Jim Rogersi sõnul on üks sektor, mis kindlasti tulevatel aastatel kasvab. Ja see on põllumajandus.

  "Kui ma praegu midagigi ostaks, siis selleks oleksid põllumajanduslikud toorained," ütles investor CNBC-le. "Minnes ajas edasi, tuleb meil suur puudus kõigest, sealhulgas põllumeestest. Minu arvates on põllumajandus suurepärane koht lähima 10-20 aasta jooksul," selgitas Rogers.
  Kuid ärge arvake, et nüüd tasub põllumajanduslikke aktsiaid osta. Seda ta silmas ei pea.
  "Yale tegi hiljuti uuringu, mis näitas, et investorid teenisid 300% rohkem raha, panustades toorainete aktsiate asemel otse toorainetesse. Seda muidugi juhul, kui sa suurepärane aktsiavalija ei ole," selgitas Rogers.
  Teisisõnu eelistab Rogers investeerida otse toorainete futuuridesse või börsil kaubeldavatesse fondidesse, mis neid järgivad.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Tallinna börs lükkas Balti indeksi hooga ülesmäge
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
1,56% tõusnud Nasdaq Tallinn lükkas ka Balti koondindeksi Baltic Benchmark üle protsendi kõrgemale.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.