• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Miljonär Liksutov loobus Eesti kodakondsusest

  Peaminister Andrus Ansip ütles tänasel valitsuse pressikonverentsil, et valitsus vabastas 15 inimest Eesti kodakondsusest, nende hulgas oli ka Maksim Liksutov, kes omal ajal sai Eesti Vabariigi kodakondsuse eriliste teenete eest.

  „Ta on esitanud taotluse kodakondsusest loobumise kohta ja täna valitsus siis ka tema kodakondsusest ilma jättis,“ ütles Ansip.
  Liksutov töötab praegu Moskva linnapea Sergei Sobjanin nõunikuna teede- ja transpordiinfrastruktuuri arengu küsimustes.
  1976. aastal sündinud Liksutov on muu hulgas logistikafirma TransGroup Invest AS direktorite nõukogu juht, samuti aastast 2006 on ta Moskva suurimat Šeremetjevo lennujaama teenindava kiirrongi Aeroekspress direktorite nõukogu liige.
  Äripäeva eelmise aasta Rikaste TOPis oli Liksutov 57 miljoni euroga 20. kohal. Liksutov ja tema äripartner Sergei Glinka on ainsad Äripäeva rikaste TOPis olevad ettevõtjad, kes on aastaid olnud ka Venemaa rikaste edetabelis (2011. aasta alguses olid nad 312. ja 314. kohal). 
   
   
  Autor: 1706-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.