Rivo Sarapik • 18. aprill 2012 kell 14:22

Ansip: Kapo aastaraamat on Eesti oodatuim väljaanne

"See on üks enam oodatud perioodikaväljaandeid üleüldse Eestis ja selle perioodikaväljaande tekitatud resonants on tavaliselt üksjagu tugev," kommenteeris täna peaminister Andrus Ansip Riigikogu ees küsimustele vastates.

Keskerakonna liige Jana Toom väitis peaministri vastuse peale, et perioodikaväljaanne peaks täitma ajakirjanduslikku eetikakoodeksit, kuid aastaraamat seda ei tee.

"Ma olen vastupidisel seisukohal. Ma olen selle aastaraamatu läbi lugenud. Pean ütlema, et minu jaoks selles aastaraamatus väga palju uudiseid ei olnud," vastas Ansip. "Julgen öelda, et ma ei ole avastanud mitte ühtegi ekslikku faktiväidet. Ma olen leidnud ühe poolitamise vea, aga see on ka ainus viga, mis ma sellest aastaraamatust leidnud olen."

Möödunud nädalal avaldatud kapo aastaraamatus märgiti, et Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvarti ning riigikogulaste Yana Toomi ja Mihhail Stalnuhhini tegevus venekeelse koolihariduse kaitsmisel käib ühte jalga Venemaa kaasmaalaste poliitikaga.

Hetkel kuum