Anne Oja • 26. aprill 2012 kell 12:34

SAP kasvatas uue analüüsitehnoloogiaga käivet 11%

Eestis tugevalt kanda kinnitanud tarkvaragigandi SAP AG käive kasvas esimeses kvartalis mullusega võrreldes 11 protsenti 3,35 miljardi euroni.

Kasum tõusis kümme protsenti 444 miljoni euroni, teatas ettevõte.

SAP AG finantsjuhi Werner Brandti sõnul tegi ettevõtte kahekohalise käibekasvu juba üheksandat kvartalit järjest. “Lisaks kasvas tänavu esimeses kvartalis vaba rahavoog 35 protsenti kahe miljardi euroni, mis võimaldas taastada positiivse puhaslikviidsuse eeldatust kiiremini,” kommenteeris Brandt.

SAP Estonia juhataja Tiit Partsi sõnul on käibekasvu taga eelkõige SAP kõige värskema analüüsitehnoloogia HANA prognoositust laiem levik, mille kasutuselevõtuks on sõlmimisel ka esimesed lepingud Eesti organisatsioonidega.

Hetkel kuum