Katre Pilvinski • 2. juuli 2012 kell 9:07

Briti elamuehitajad: olümpiamängud segavad müüki

Londoni Olümpiamängud suruvad järgmise kvartali jooksul tõenäoliselt koduostud alla, kuna mängud häirivad linnaelu ning viivad potentsiaalsed ostjad kõrvale, vahendas Bloomberg Briti suurimaid elamuehitajaid.

Persimmon ja Barratt Developments, Briti suurim ja mahu poolest suuruselt kolmas elamuehitaja, eeldavad, et hooaja müük kuni olümpiamängude alguseni ja selle jooksul, kukub alla keskmise. Üritus algab 27. Juulil ja lõpeb 9. septembril.

„Mind ei üllataks, kui meie müüginumbrid kahanevad järgnevate nädalate jooksul, kuna inimesed süvenevad olümpiamängudesse,“ sõnas Persimmoni tegevjuht Mike Farley.

Barratt aga kolib oma töötajad Ida-Londonist ümber 18 km kaugusele Rainhami, et vältida ummikuid olümpiapargi ümbruses Stratfordis, märkis firma esindaja Patrick Law. „Olümpiamängud mõjutavad müüki ning selles võib olla lühiajalisi katkestusi,“ nentis ta.

Hetkel kuum