• Jaga lugu:

  VW hoiatab autotootjate pankroti eest

  Euroopa suurima autotootja Volkswagen kinnitusel võivad mõned autotootjad valitsuse abita pankrotti minna ning Euroopa autoturu langusele pole veel lõppu näha.

  "Ei ole selge, kas kõik autotootjad jäävad ellu ilma valitsuse abita," ütles Volkswageni finantsjuht Hans Dieter Poetesch Bloombergile. "Eriti mõjutab see autotootjaid Lõuna-Euroopas, kes valmistavad väikeautosid."
  Poeteschi sõnul võivad Euroopa autode tarned enne paremuse poole minemist kõigepealt halvemaks minna ning praegust turuolukorda ei ole varem olnud nii keeruline hinnata.
  Autotootjad Euroopas siplevad liigse tootmisvõimsuse ja tiheda hinnakonkurentsiga. Euroopa automüük on langenud viiendat aastat järjest.
  Maailma suuruselt kolmas luksusautode tootja Daimler AG ütles 20. septembril, et firma selle aasta autodivisjoni kasum langeb, kuna autoturu üldine langus mõjutab teise poolaasta äritegevust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
USA aktsiaturud langesid enne suurfirmade tulemusi
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Suurte tehnoloogiafirmade tulemusi oodanud USA börsid sulgusid miinuses, lõpetades nii viiepäevase ralli.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.